Hardcore Superstar: Beg For It

Lad det være sagt med det samme. Hardcore Superstar har for tredje gang i træk udgivet en plade som er meget tæt på et rent 10 tal. Men da deres Hardcore Superstar fra 2005 var et lille hak bedre, får Beg For It 9½. Det skal siges at Hardcore Superstar pladen fra 2005 er kåret som bedste metal udgivelse i dette årti af sleazemetal.dk.

Det første nummer hedder This Worm's For Ennio og er ærligt lidt skuffende. Ikke et rigtigt nummer men en alt for lang intro efter min smag. Så lad os glemme det og hoppe videre til anden sang hvor pladen i realiteten starter. Beg Fot It er titel nummeret og er et typisk Hardcore Superstar nummer. Derefter følger Into Debauchery, Shades Of Grey og Nervous Breakdown som alle har single potentiale.


Næste nummer hedder Hope For A Normal Life og beviser at Hardcore Superstar ikke har glemt de smukke ballader. Resten af pladen kører i typisk Hardcore Superstar stil med fede omkvæd som man bare skal høre en gang eller 2, så sidder de fast for evigt. Især Illigal Fun og Don't Care 'Bout Your Bad Behaviour er numre som helt klart er i samme klasse som deres legendariske plade fra 2005 Hardcore Superstar.

Det kan vist ikke siges mere tydeligt end at denne plade er et must for enhver metal fan og kender man ikke Hardcore Superstar endnu skal man straks gå ud og købe deres 3 seneste skiver.

 


Hardcore Superstar spiller d. 26 sep på The Rock i København. Endnu engang er det lykkes RTN at få Sveriges fedeste band til landet. Sleazemetal.dk arrangerer desuden tur til deres koncert i Gøteborg d. 9 oktober.

9½ /10

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net